logo songteksten.net

Dylan Haegens deelt favoriete recept

VEGHEL - Dylan Haegens, Ronnie Flex, Monica Geuze en Max Verstappen delen hun favoriete recepten in het kinderboek Helden in de keuken. Met de recepten leren kinderen spelenderwijs koken en een gezonde maaltijd bereiden.

"Ik vind het leuk om kids te interesseren om een keertje iets gezonds te eten. Dat we dat samen mogen doen met een grote groep helden maakt het extra tof", zei YouTuber Dylan Haegens dinsdag bij de presentatie van het kinderkookboek in Veghel. Daar kregen kinderen de kans om Dylans Pompeuze Pompoencouscous te bereiden.

Het concept voor het kookboek is bedacht door de Raad van Kinderen, onder leiding van prinses Laurentien. Naast recepten bevat het boek ruimte om stickers van hun helden, die ze kunnen sparen bij supermarktketen Jumbo, in te plakken.

"Kinderen geven aan dat ze meer betrokken willen worden bij de keuze voor lekkere én gezonde maaltijden", zegt Jumbo-topman Frits van Eerd. "We hopen dat we zo veel mogelijk kinderen kunnen inspireren om aan de slag te gaan met de recepten van hun helden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren