logo songteksten.net

Anouk zet Ilse DeLange bij vuilnis

(Novum) - Anouk is niet bepaald een liefhebber van de muziek van Ilse DeLange. De 36-jarige zangeres vindt haar nieuwe live-dvd zo vreselijk dat ze hem heeft weggegooid.

"Stop met het sturen van deze bagger, Universal Music. Hou die rotzooi bij je", twittert Anouk nadat de platenmaatschappij van Ilse het schijfje bij haar in de bus gooide. Vervolgens zendt ze een foto mee waarin de dvd tussen het afval van Anouk ligt. "Het spijt me, het is niet dat ik zo'n hater ben, maar meer het feit dat ik een muziekliefhebber ben", voegt ze er aan toe.

Ilse is niet echt onder de indruk van de aanblik van haar laatste werk tussen het afgekloven broodje van Anouk en de luiers van haar kinderen. Ze bedankt haar zelfs. "Ik bedank Anouk voor de gratis promotie", reageert ze op Twitter. "Er komt geen gevecht hoor, zijn er twee voor nodig en ik doe niet mee. Fijne dag!"

Anouks daad werd haar door anderen niet in dank afgenomen. Diverse volgers lieten meteen weten haar te 'unfollowen' en haar volledig gestoord te vinden. Ook Jim Bakkum is helemaal klaar met de zangeres. "Denkt dat ze grappig is", reageert hij.

De zangeres ontspoort wel vaker op haar account. Zo liet ze eerder via de berichtenservice weten dat ze haar schaamhaar had geschoren, had gemasturbeerd en plaatste ze enkele naaktfoto's. Het is overigens niet de eerste keer dat Anouk uithaalt naar Ilse. In augustus vorig jaar meldde ze al dat Ilse nodig een andere look moest en dat haar single Next To Me gejat was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren