logo songteksten.net

Kirsten Dunst niet voor 10 miljoen in gym

LOS ANGELES - Kirsten Dunst krijg je niet zomaar de sportschool in. Zelfs 10 miljoen dollar is de actrice het afvallen niet waard. Volgens RadarOnline willen de makers van Bring It On, de komedie uit het jaar 2000 waar Kirsten een sterrenrol in speelde, nieuw leven inblazen. De makers boden de actrice 10 miljoen, maar daar moet de kersverse moeder wel eerst wat gewicht voor verliezen.

Bronnen van RadarOnline zeggen dat de 36-jarige actrice sinds de geboorte van haar zoontje Ennis in mei de sportschool ontwijkt. Zij richt zich sindsdien op het moederschap en haar verloofde Jesse Plemons (30).

Volgens de bronnen is Kirsten het aan het uitstellen om op het aanbod van de remake in te gaan. Als ze Bring It On gaat doen, moet ze flink trainen aangezien ze nog niet alle zwangerschapskilo's is kwijtgeraakt. "Maar Kirsten heeft geen haast om dat te doen. Ze heeft een hekel aan sporten en geniet van een ontspannen levensstijl als bijna fulltimemoeder", zegt de bron. "Ze heeft nog geen ja of nee gezegd tegen de film, maar het gaat heel wat kosten om haar op de loopband te krijgen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren