logo songteksten.net

Laatste chemo voor dochtertje Chantal Bles

AMSTERDAM - Voor styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos is het een emotionele dag. Hun 3-jarige dochtertje Jada heeft woensdag haar laatste chemobehandeling gehad.

"9 maanden lang hebben we gestreden als leeuwinnen met een lach en een traan samen met onze dierbaren om ons heen. Wat hebben wij veel van jou geleerd! Wat een kracht en levenslust heb jij! Wat zijn wij ongelooflijk trots op jou!", schrijft Chantal op Instagram. Het gezin gaat nu werken aan het herstel van Jada. "En alle emoties en gebeurtenissen proberen een plekje te geven. We wensen dat je voor altijd een heel gezond mooi leven zal krijgen lieve schat!"

Op Instagram Stories is te zien hoe het kleine meisje met een mooie ballon in haar handen en op de schouders van haar vader het ziekenhuis in Amsterdam verlaat. Ook bedankt Chantal Nicolette van Dam voor de taart die ze kreeg om de speciale gelegenheid te vieren. "We zijn trots op je, prinses Jada", staat er op de roze taart.

Vorig jaar werd bekend dat bij Jada een grote tumor met uitzaaiingen was ontdekt. Een zware behandeling volgde. Chantal gaf haar volgers een kijkje in dit moeilijke traject.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren