Assistent klaagt nu zelf Mariah Carey aan

Door ANP, donderdag 17 januari 2019 03:04, bron: ANP

LOS ANGELES - Lianna Azarian, de voormalig persoonlijk assistent van Mariah Carey, slaat terug en klaagt de zangeres aan omdat ze meent slachtoffer te zijn geweest van geweld dat plaatsvond in de periode waarin ze voor Carey werkte. Mariahs ex-manager Stella Bulochnikov zou de geweldpleger zijn geweest, maar Mariah keek volgens Azarian toe en greep niet in. Dit meldt TMZ.

Lianna beweert dat Stella haar met regelmaat op haar achterwerk en borsten sloeg, over haar urineerde, haar liet struikelen en bovenop haar zat. Daarbij zou de ex-manager het n-woord gebruikt hebben en haar een 'f*cking Armeense hoer' hebben genoemd. Mariah zou in de meeste gevallen aanwezig zijn geweest toen dit plaatsvond, maar deed er volgens Lianna niets aan. De zangeres zou zich volgens de assistent schuldig hebben gemaakt aan fysiek, emotioneel en psychisch geweld.

Naast Mariah klaagt Azarian ook Stella aan.

Het nieuws komt een dag nadat bekend werd dat Carey naar de rechter stapt omdat haar voormalige persoonlijke assistent haar probeert te chanteren. De vrouw zegt over persoonlijke video's van de zangeres te beschikken en dreigt deze vrij te geven als Mariah niet even 8 miljoen dollar overmaakt.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren