logo songteksten.net

The Situation dankbaar voor steunbetuigingen

OTISVILLE - Volgens Lauren, de vrouw van Mike 'The Situation' Sorrentino gaat het 'helemaal prima met haar man in de gevangenis'. De MTV Jersey Shore-ster moet acht maanden 'binnen' zitten vanwege belastingontduiking, maar krijgt opvallend veel steunbetuigingen en fanmail nu hij achter tralies zit. Dit meldt Us Weekly.

Lauren laat via Twitter weten: "Mike wil al zijn fans wereldwijd bedanken voor hun steun en liefde. We spreken elkaar elke dag en het gaat heel goed met hem. hij heeft duizenden brieven ontvangen, waarop hij niet allemaal persoonlijk kan reageren maar via deze weg bedankt hij iedereen hartelijk. We zijn hier zeer dankbaar voor."

Het Jersey Shore-castlid meldde zich dinsdag bij een gevangenis in de staat New York, om zijn straf uit te zitten. De realityster werd op 5 oktober veroordeeld tot de celstraf wegens een aantal gevallen van belastingontduiking. Hij staat daarna nog twee jaar onder toezicht en kreeg 10.000 dollar boete opgelegd en een werkstraf van 500 uur.

Eigenlijk had Mike na de uitspraak 30 tot 60 dagen om zich te melden voor zijn gevangenisstraf, maar een rechter stond toe dat hij de kerstdagen in vrijheid vierde met zijn kersverse vrouw Lauren. Dinsdag deelde hij op Instagram Stories een video van zijn rit naar de penitentiaire inrichting, waarbij hij liet weten: "Ik wil dit zo snel mogelijk achter me laten en weer vooruit kijken."

Mike en zijn broer Marc werden in 2014 aangeklaagd voor belastingfraude. Ze zouden daardoor over een bedrag van bijna 9 miljoen dollar geen belasting hebben betaald. Marc werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren