logo songteksten.net

Show Duran Duran op The Hague Jazz afgelast

(Novum) - Het optreden van Duran Duran zaterdag tijdens The Hague Jazz gaat toch niet door. Leadzanger Simon Le Bon heeft te veel last van stemproblemen. De heren laten weten waarschijnlijk in september of oktober alsnog naar Den Haag te komen.

Eerder zegde de band een groot aantal optredens in Groot-Brittanniƫ af. Het concert in Den Haag zou in eerste instantie wel doorgaan, maar Duran Duran ziet zich vanwege de problemen van Le Bon genoodzaakt nog eens vijf shows te verplaatsen.

"De bandleden zijn enorm aangeslagen door dit nieuws en hopen zo snel mogelijk nieuwe data bekend te maken", staat op de website van Duran Duran. "Dokters werken aan een behandelingsplan voor Le Bon. Hopelijk kunnen ze hun toer op 18 juni hervatten." De Britse mannen zijn bezig met hun All You Need is Now-toer.

"Je hebt geen idee hoe teleurgesteld we zijn dat we dit weekend niet kunnen spelen", laat bassist John Taylor weten via de site. "We weten wat dit betekent voor de fans, maar we zijn machteloos."

Tickets voor de show blijven gewoon geldig, laat de organisatie van The Hague Jazz weten. Mensen die zijn verhinderd op de nieuwe datum, kunnen hun geld terugvragen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren