logo songteksten.net

Van Rossem vindt overstap Linda begrijpelijk

AMSTERDAM - Maarten van Rossem houdt de laatste ontwikkelingen in de 'oorlog' tussen RTL en Talpa niet bij. Toch ontsnapt de historicus en tv-persoonlijkheid er niet aan, vertelt hij in De Telegraaf.

"Ik heb begrepen dat Linda de Mol naar de omroep van haar broer is overgestapt. Begrijpelijk", reageert Van Rossem. "Verder kan het me totaal niets schelen aangezien zij programma’s maakt die niet tot mijn favorieten behoren. Zo’n Ik hou van Holland.. dat vínd ik toch van een dieptreurig niveau."

Met een nieuw seizoen van Hier zijn de Van Rossems mengt Van Rossem zich vanaf dinsdag ook weer in de strijd om de kijker. Een reeks die "heel aardig" gelukt is, vindt hij. "Wel zit er veel voice-over in. Niks ten nadele van Philip Freriks, maar voice-over is toch het invalidenwagentje van de montage."

"Ach, tv hangt van clichés en gekkigheid aan elkaar", vervolgt Maarten. "Zoals de regel dat als je een gebouw betreedt, je er ook weer uit moet komen. Van mij mag de montage wel wat harder. Je hoeft niet te laten zien dat we zo’n gebouw ook weer hebben verlaten. Als we in een volgend shot in een bootje zitten, is wel duidelijk dat dat gelukt is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren