logo songteksten.net

Mel Wallis de Vries schrijft sequel op succes Vals

AMSTERDAM - Schrijfster Mel Wallis de Vries heeft een vervolg geschreven op haar megasucces Vals. Zij schreef Vervloekt (Vals 2) speciaal ter gelegenheid van de verfilming van Vals, die donderdag in première gaat.

Bezoekers die vóór 8 februari naar de bioscoop gaan, krijgen als zij een foto van hun bioscoopkaartje doormailen een code om Vervloekt (Vals 2) als e-book te downloaden. Het boek is niet in de winkel verkrijgbaar, maakten producenten Goldman Film en Phanta Film dinsdag bekend.

In Vals, dat talloze prijzen won, gaan vier vriendinnen voor een gezellig meidenweekend naar de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in en komt hun vriendschap onder zware druk te staan. Het verhaal van Vervloekt gaat verder waar Vals is opgehouden en sluit aan op zowel het boek als de film.

Meest succesvolle auteur

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugd-thrillerauteur van dit moment. Vorig jaar won zij de Prijs van de Jonge Jury voor de zesde keer. Met deze overwinning streeft zij Carry Slee en Francine Oomen voorbij, die beiden de prijs vijf keer wonnen. Haar fans vragen al jaren om een verfilming van én een vervolg op Vals.

Hoofdrollen in de film worden gespeeld door Romy Gevers (De slet van 6VWO), Niek Roozen, Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Olivia Lonsdale, Gijs Blom, Shahine El-Hamus en Thijs Boermans. De film is geregisseerd door Dennis Bots, bekend van hits als Achtste-groepers huilen niet en Oorlogsgeheimen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren