Johnny Depp: Amber Heard heeft gelogen

Door ANP, woensdag 23 januari 2019 02:54, bron: ANP

LOS ANGELES - De strijd tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard is nog altijd gaande. Zo beweert de acteur nu dat hij Amber 'nooit of te nimmer fysiek iets heeft aangedaan', iets wat de actrice al die tijd heeft gezegd. Er zouden videobeelden zijn vrijgegeven waaruit dit zou blijken, meldt TMZ.

Depp's advocaten menen dat Heard 'alles heeft verzonnen'. De acteur heeft deze documenten ingebracht in het Verenigd Koninkrijk, waar er al een zaak van hem loopt tegen de krant The Sun. Zij zouden Johnny eerder hebben weggezet als 'vrouwenmishandelaar', iets waar hij fel tegenin gaat.

Volgens The Sun zou Depp Heard op 21 mei 2016 hebben aangevallen. Volgens Heard gooide de acteur een telefoon naar haar gezicht en zou hij haar daarna meerdere malen met een vuist geslagen hebben. Amber maakte daarna foto's om bewijs te leveren van de mishandeling. Depp zegt nu dat hier niets van klopt en dat een getuige zijn verhaal ondersteunt.

Johnny zegt dat Amber zichzelf had toegetakeld en daarvan foto's maakte achteraf, om hem in een kwaad daglicht te stellen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren