logo songteksten.net

Chris Brown klaagt 'slachtoffer' aan

LOS ANGELES - Chris Brown is nog altijd ziedend over de aanklacht die in Parijs tegen hem werd ingediend wegens verkrachting. Hoewel de zanger werd vrijgesproken en Frankrijk mocht verlaten, nadat hij eerder werd gearresteerd, laat hij het incident niet over zijn kant gaan. Brown klaagt op zijn beurt nu de dame aan die beweerde seksueel misbruikt te zijn door hem, meldt TMZ.

Brown klaagt haar aan voor laster. De Franse advocaat van de zanger licht een en ander toe: "Chris Brown is een vrij man. Er loopt geen enkele zaak meer tegen hem. Hij weerspreekt de dingen waarvan hij beschuldigd is. Morgen dienen we een klacht in bij de aanklager in Parijs, over het feit dat hij in een kwaad daglicht is gezet."

Het 24-jarige model dat Chris aanklaagde, zei verkracht te zijn in zijn hotelkamer, nadat de twee elkaar eerder die avond in een club ontmoetten. Volgens Brown is dit complete onzin en is hij geen enkel moment alleen geweest met een vrouw. Volgens hem werd er muziek op zijn iPhone gespeeld en waren er op dat moment zeker 20 andere mensen in de kamer aanwezig.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren