Studio R. Kelly alleen tijdens werktijden

Door ANP, woensdag 23 januari 2019 05:53, views: 7, bron: ANP

CHICAGO - Het blijft slecht nieuws regenen voor R. Kelly. De omstreden zanger kreeg bezoek van de politie in zijn muziekstudio in Chicago, omdat zij vermoedden dat hij de plek ook als woonplaats zou gebruiken, wat in strijd is met de regels. Het pand zou louter moeten dienen als 'kantoor', maar na grondige inspectie bleek dat Kelly onder meer een sauna, steam room en bar in zijn studio zou hebben gebouwd, meldt TMZ.

Kelly bleek maar liefst 66 overtredingen te hebben begaan aangaande zijn 'werksituatie' en moet daarvoor nu boeten. Voor alle bovengenoemde faciliteiten zou de zanger geen vergunning hebben aangevraagd, waarmee hij de wet heeft overtreden. Kelly mag zijn studio behouden, maar kan daar vanaf nu alleen tussen 9 en 5 werkzaam zijn. Mocht hij zich hier niet aan houden, dan wacht hem een boete tussen de 500 en 1000 dollar per overtreding.

Vrienden van de zanger zeggen dat hij er nooit heeft gewoond, iets wat Kelly zelf ook volhoudt. Volgens hem 'ziet de ruimte er exact zo uit als toen hij het 4 jaar geleden voor het eerst huurde'.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren