logo songteksten.net

Advocaat: drugs in hotel niet van Chris Brown

PARIJS - De Franse advocaat van Chris Brown heeft gezegd dat zijn cliƫnt niets te maken heeft met de harddrugs die werd gevonden in de Parijse hotelkamer waar de zanger heeft gelogeerd.

Volgens de advocaat zou een van de gasten die Brown had uitgenodigd de drugs hebben meegenomen, zonder medeweten van de Amerikaanse zanger.

Brown werd gearresteerd nadat een 24-jarige vrouw aangifte tegen hem deed. Ze zei verkracht te zijn in zijn hotelkamer, nadat de twee elkaar eerder die avond in een club ontmoetten. Volgens Brown is dit complete onzin en is hij geen enkel moment alleen geweest met een vrouw en waren er op dat moment zeker twintig andere mensen in de kamer aanwezig.

Brown klaagt de vrouw op zijn beurt aan voor laster. De advocaat van de zanger zei hierover: "Chris Brown is een vrij man. Er loopt geen enkele zaak meer tegen hem. Hij weerspreekt de dingen waarvan hij beschuldigd is. Morgen dienen we een klacht in bij de aanklager in Parijs, over het feit dat hij in een kwaad daglicht is gezet."

De Franse justitie onderzoekt de zaak nog, maar liet Brown vrij zonder borgtocht. Ook mocht hij Frankrijk verlaten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren