logo songteksten.net

Thomas Berge heeft het te druk voor de liefde

(Novum) - De prille liefde tussen Thomas Berge en Anne van Essen is bekoeld. De 21-jarige zanger, die in april werd gekoppeld aan Van Essen, heeft het volgens zijn manager te druk met zijn carrière. "Thomas steekt al zijn energie momenteel in zijn nieuwe cd", vertelt de manager aan het AD.

Ook Van Essen, die vorige maand als tweede strandde bij de Miss Overijssel verkiezing, heeft op dit moment te veel om handen. De eveneens 21-jarige is druk doende met haar studie pedagogische hulpverlening. "Ze zien elkaar nog steeds, maar helaas minder dan eerst", zegt goede vriendin Kim Kötter.

Kötter, die verschillende Missverkiezingen organiseert en Berge aan Van Essen koppelde, heeft ondanks alle drukte goede hoop voor het jonge stel. "Ik sluit niet uit dat het ooit nog iets zal worden."

Berge, die werd geboren als Chiel Ottink, klopte al eens eerder aan bij Kötter voor liefdesadvies. Via haar leerde de zanger zijn ex Daisy Drost kennen. Met haar woonde Berge ruim een halfjaar samen voor de relatie in november strandde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren