Nicky Romero brengt single met Olivia Holt

Door ANP, donderdag 24 januari 2019 21:56, views: 12, bron: ANP

AMSTERDAM - Nicky Romero brengt vrijdag zijn nieuwe track Distance uit, met de Amerikaanse actrice en zangeres Olivia Holt. De 21-jarige Olivia is vooral bekend is van haar rol als Kim in de Disney Channel-serie Kickin' It en speelt momenteel de hoofdrol in de tv-serie Cloak & Dagger.

"Ik ben heel erg trots op deze samenwerking met Olivia Holt", vertelt de Nederlandse dj aan Billboard Dance. "Ze heeft een geweldige stem en heeft me gedurende het hele creatieve proces ondersteund. De emotie in Distance kwam meteen bij me binnen. Fans zullen het op hun eigen manier beleven, dat is wat mij in de eerste plaats inspireert."

Nicky deelt met Billboard nog meer nieuws. De dj krijgt dit jaar een vaste residentie in Las Vegas, waar hij gaat draaien in de clubs Omnia en Hakkasan. "De energie in deze clubs is ongeëvenaard. Het hele team dat erbij betrokken is zorgt voor een geweldige ervaring voor de fans en de artiesten", reageert Nicky Romero op de aankondiging. Andere dj's die met regelmaat in de clubs in Las Vegas optreden zijn Tiësto, Zedd, Steve Aoki, Martin Garrix en Calvin Harris. Nicky Romero: "Dit worden de beste optredens uit mijn carrière. Ik kijk ernaar uit om in het voorjaar te beginnen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren