logo songteksten.net

Geld niet belangrijk voor Michiel Veenstra

AMSTERDAM - Veel geld verdienen is niet iets wat Michiel Veenstra extreem gelukkig maakt. Veel belangrijker vindt hij dat hij als dj de luisteraar nieuwe muziek kan voorschotelen, zegt hij in Het Parool over zijn nieuwe baan als programmaleider bij Kink.

"Geld is prettig, maar niet zaligmakend", zegt Michiel. "Ik vind het veel belangrijker dat iemand zich bekommert om nieuwe muziek. Het klinkt wat zwaar, maar voor mij voelt het echt als een missie. Gisteren sprak ik nog uitgebreid met De Staat over hun nieuwe album. Daar word ik gelukkig van."

Van een van de belangrijkste gezichten van 3FM stapt Michiel nu in het ondiepe door radiostation Kink opnieuw op te zetten. Een onlogische carrièrestap, beseft de dj. "En toch is het een van de leukste dingen die ik kon doen. Hier krijg ik de kans om iets nieuws te doen, iets wat helemaal in mijn muzikale straatje past."

Kink is vanaf 1 februari weer te beluisteren. Wanneer de doorstart geslaagd is, weet Michiel nog niet. "Geen idee, daar denk ik helemaal niet over na. In deze twee jaar moeten we zien of er potentie in zit. Ik heb er alle vertrouwen in."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren