logo songteksten.net

Cold Feet-actrice huilde echte tranen in scène

LONDEN - Fay Ripley had weinig moeite om haar tranen de vrije loop te geven tijdens een scène in een aflevering van het achtste seizoen van de de komische dramaserie Cold Feet. Ze speelt in die serie Jenny Gifford die in de bewuste scène net geconfronteerd is met een diagnose die op mogelijke borstkanker duidt. Kijkers zagen Jenny in haar auto huilen met een andere man, die nog drie maanden te leven had.

"De reden van de echte tranen was mijn vader, die ten tijde van deze opnames in een ziekenhuis overleed aan de gevolgen van kanker," zo vertelde Ripley aan ITV. "Dus ik huilde echte tranen tijdens het schieten van deze emotionele scène," vertelde Ripley.

In de serie heeft ze dan nog niet aan echtgenoot Pete verteld dat ze mogelijk kanker heeft. Ze was het aanvankelijk niet eens met de schrijvers om dit plot zo te brengen. "Ik heb geprotesteerd tegen dit scenario. Waarom zou je je geliefde niet vertellen dat je zieke bent?" vroeg ze zich hardop af.

"Maar ik denk dat de schrijvers het uiteindelijk toch slim aangepakt hebben, omdat zoveel mensen zeiden dat ze dat ook zo hebben gedaan", vertelde ze.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren