Jandino en Gordon in naaktpak voor spelshow

Door ANP, dinsdag 29 januari 2019 18:34, views: 9, bron: ANP

AMSTERDAM - Jandino Asporaat en Gordon gaan de strijd met elkaar aan in het nieuwe amusementsprogramma De Gordon tegen Dino Show. Jan Versteegh wordt de presentator van de show die SBS6 in het voorjaar uitzendt.

Wekelijks ontvangen teamcaptains Gordon en Jandino twee bekende gasten in de show die gevuld wordt met alledaagse spellen waarvoor de BN’ers moeten improviseren, uitbeelden, springen, tekenen en gokken.

Voor het finalespel hijsen de BN’ers zich in een naaktpak met daaroverheen kleding. Bij elk fout antwoord verliest iemand een kledingstuk. Het team dat als eerste naakt is, verliest.

Debuut

De Gordon tegen Dino Show is het eerste programma bij SBS6 voor Jandino Asporaat. De komiek maakte begin januari zijn overstap naar de Talpa-zender bekend. Gordon ging hem voor. Hij presenteert sindsdien programma’s als DanceSing en Dat verzin je niet.

Voor Jan Versteegh wordt De Gordon tegen Dino Show zijn SBS-debuut als showpresentator. Hij presenteert voor de zender iedere werkdag het actualiteitenprogramma 6 Inside. Vanaf 20 maart is Jan Versteeg samen met Leonie ter Braak zelf teamcaptain in de nieuwe show Mars tegen Venus, waarvan Gordon dan de presentator is.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren