logo songteksten.net

Jim Bakkum en Bettina Holwerda getrouwd

(Novum) - Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn vrijdagmiddag in het diepste geheim met elkaar getrouwd. De zanger en de musicalactrice beloofden elkaar eeuwige trouw in de Amsterdamse Vondelkerk. De huwelijkslocatie bleef tot het laatste moment top secret.

"Ik ben heel gelukkig", liet een stralende Bettina na de huwelijksplechtigheid weten aan Novum Nieuws. "Dit is de gelukkigste dag van mijn leven", beaamde Jim. Onder de gasten waren diverse bekendheden uit de showbizzwereld, onder wie musicalproducent Erwin van Lambaart en presentatrice Froukje de Both.

Bettina liep gesluierd naar het altaar. De 32-jarige musicalactrice droeg een lange witte japon met sleep van Addy van den Krommenacker. "Wat een prachtig paar, Bettina en Jim", twitterde de ontwerper. "Trots dat ik haar bruidsjurk mocht ontwerpen."

De 8,5 jaar jongere Jim stond in een zwart pak naast zijn echtgenote. Dat Bettina niet in een prinsessenjurk zou trouwen, verklapte ze maanden voor de bruiloft al. "Het is in ieder geval geen prinsessenjurk met tule, kant en pofmouwen", onthulde Bettina in februari voor de camera van Novum Nieuws.

Jim en Bettina wilden hun bruiloft zo privé mogelijk houden. Een trouwdatum of -locatie zijn nooit bekendgemaakt. Dat de twee, die elkaar in 2006 leerden kennen bij de musical Grease, vrijdag trouwden kwam als een verrassing. Eerder deze week doken nog geruchten op dat Jim en Bettina op Jims verjaardag, 10 augustus, zouden trouwen.

Bakkum vroeg Bettina in september tijdens een vakantie op Hawaii ten huwelijk. Of ze destijds officieel ja zei, weet de 23-jarige zanger eigenlijk niet meer. "Ze kon eerst niets uitbrengen, stamelde alleen maar 'nee', omdat ze het niet kon geloven", vertelde Jim eerder over het aanzoek. "Ik weet niet eens of ze officieel ja heeft gezegd." Vrijdagmiddag zei Bettina volmondig ja tegen Jim.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren