logo songteksten.net

Dj Loeki bedankt fans in comeback-filmpje

HILVERSUM - De iconische Loeki de Leeuw was woensdagavond voor het eerst in vijftien jaar weer op de buis, nu als dj. In het nog niet eerder vertoonde filmpje stond Loeki, met koptelefoon om de nek, achter een dj-booth en werd hij aangekondigd als 'the king of reggeaton'. Het filmpje is een bedankje voor de petitie om Loeki terug te halen, die in twee dagen meer dan 20.000 keer is ondertekend.

De leeuw heeft woensdagavond ook de beroemde zin "Asjemenou" uitgesproken. De onhandige Loeki viel tijdens het draaien om, waarop iemand uit het publiek 'asjemenou!' riep. Daarop herhaalde Loeki zijn iconische oneliner en draaide hij verder. Het feestje barstte los in de zaal. Het filmpje sloot af met de volgende tekst: "Loeki en Ster bedanken alle Loeki-fans van de petitie 'breng Loeki terug".

Voor de 'asjemenou' van Loeki werd oud audio-materiaal van Joop Geesink gebruikt, de bedenker van Loeki en diegene die de stem van Loeki vroeger insprak. Het filmpje is nog niet eerder vertoond op televisie. Het is geproduceerd onder leiding van Louise Geesink, de dochter van Joop Geesink.

Het filmpje werd in het STER-blok vóór het Journaal van 20.00 uur op NPO 1 uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren