logo songteksten.net

Afgevallen Fat Joe overweegt nieuwe naam

(Novum) - Fat Joe overweegt zijn naam te veranderen. De rapper viel de afgelopen negen maanden ruim veertig kilo af waardoor zijn vrienden vinden dat zijn artiestennaam niet meer bij hem past.

"Iedereen zegt dat ik mijn naam moet veranderen", zegt de 40-jarige rapper in een interview met New York Daily News. Joe wordt door zijn vrienden al gekscherend 'Skinny Joe' en 'Joey Flaco' genoemd, wat Spaans is voor dun. "Ik denk dat ik Diddy maar om advies ga vragen."

P. Diddy veranderde zijn naam meerdere malen tijdens zijn carrière. Zo ging de rapper, wiens echte naam Sean Combs is, al door het leven als Puff Daddy, Puffy en Diddy. In mei liet hij weten een week lang alleen naar Swag te willen luisteren.

Joe, die eigenlijk Joseph Cartagena heet, besloot af te vallen omdat hij de afgelopen jaren zeven vrienden heeft verloren. Omdat ze allemaal stierven aan hartkwalen ging er bij Joe, die zelf zo'n tweehonderd kilo woog, een lichtje branden. Hij realiseerde zich dat hij de volgende kon zijn. "Gezondheid discrimineert niet, ook niet omdat ik beroemd ben."

Fat Joe scoorde in 2004 een hit met het nummer Lean Back. Ook is hij bekend door zijn samenwerking met onder anderen Jennifer Lopez, Ashanti en Ja Rule.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren