logo songteksten.net

Tori bevestigt per ongeluk komst Beverly Hills

LOS ANGELES - "Heb ik net iets bevestigd wat nog niet bekend was?" Daarmee heeft Tori Spelling definitief de komst van een reboot van de in de jaren 90 populaire serie Beverly Hills 90210 bevestigd in de show Access Live.

Bijna de gehele crew komt terug en ze spelen een "verhevenere versie van zichzelf", vertelt Tori, die in de serie Donna Martin speelde. De 45-jarige voegt toe dat de kijkers "blij verrast" zullen zijn omdat de nieuwe scènes worden afgewisseld met oude beelden. Van Shannen Doherty, die Brenda Walsh speelde, is nog niet bekend of zij meedoet. Luke Perry (Dylan McKay) "zal zo veel mogelijk meedoen als hij kan", aldus Tori. Dit in verband met zijn rol in de tv-serie Riverdale.

Van de populaire serie waren tussen 1990 en 2000 tien seizoenen te zien. Beverly Hills, 90210 draaide om een groep middelbare scholieren in het chique Beverly Hills. Naast Carteris waren onder meer Jason Priestley, Luke Perry, Shannen Doherty en Tori Spelling te zien in de show.

In 2008 werd er al eens een vervolg op de serie gemaakt, die 90210 heette en draaide om de vriendengroep van Erin, het halfzusje dat personages Kelly en David kregen in het origineel. Daarin hadden enkele castleden van de oude serie gastrollen. De show kwam in 2013 na vijf seizoenen ten einde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren