Jan 'Candlelight' Van Veen: grof schandaal

Door ANP, dinsdag 5 februari 2019 09:25, views: 13, bron: ANP

HILVERSUM - Candlelight-presentator Jan van Veen heeft in de radioshow van Giel Beelen zijn gal gespuwd over zijn ontslag bij Omroep Max. "Een grof schandaal," zegt de presentator van het radioprogramma waarin romantische gedichten worden gelezen afgewisseld met muziek.

"Het is allemaal niet waar. Ik vind het een grof schandaal. Het is ongelofelijk. Er wordt gezegd dat de geluidskwaliteit niet goed zou zijn, maar het is dezelfde waar we al vijftien jaar ook bij andere radiostations het programma mee hebben gemaakt. Niets aan veranderd, het is perfect. En de muzieksamenstelling, daar kan ik een boek over schrijven in vier weken."

Op de vraag van Giel: wat is het echte verhaal? Wat is er gebeurd? antwoordt Van Veen: "Was het maar waar dat ik dat wist. Ik kreeg een brief en toen was het klaar. Vier uitzendingen, dat doet heel vervelend veel pijn. Ik kom er op terug, uitgebreid, maar ik moet heel even de kans krijgen om mijzelf te hervinden."

Beelen belooft Van Veen dat hij altijd bij Veronica terecht kan: "Weet dat je hier bij Veronica terecht kunt. Een item in de Ochtendshow, het lijkt mij fantastisch."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten