logo songteksten.net

Caro Emerald geniet van comeback

(Novum) - Caro Emerald heeft vrijdag enorm genoten van haar eerste liveshow sinds lange tijd. De zangeres moest enkele maanden rust houden, nadat in januari een poliep op haar stembanden werd verwijderd.

"Mijn allereerste liveshow sinds de operatie, vandaag", twitterde ze vol spanning voor aanvang van haar optreden op Campuspop in Enschede. Het was duidelijk dat Emerald lang had uitgekeken naar haar comeback op het podium. "Wat ben ik blij", riep ze haar publiek tijdens de show dolgelukkig toe.

De afgelopen tijd was Emerald enkele keren live op de Duitse televisie te zien. Het optreden in Enschede was de eerste show waarbij ze met haar band weer meerdere nummers ten gehore bracht.

"Wauw, Enschede! Nogmaals bedankt. Ik tril nog na. En mijn stem hield het", liet de zangeres na afloop weten via Twitter. Ook de volgende dag was ze nog niet ontwaakt uit haar roes. "Campuspop was gister te gek!"

Campuspop-organisator Tonnie Buitink is trots dat Emerald juist op zijn evenement haar comeback maakte. "Wat een geweldig feest", zegt hij. "En vooral de rentree van Caro Emerald ... machtig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren