logo songteksten.net

Zangeres Lily Allen is getrouwd

(Novum) - Lily Allen is in het huwelijksbootje gestapt. De 26-jarige zangeres gaf zaterdag haar jawoord aan de 32-jarige klusjesman Sam Cooper, schrijft de Britse krant Daily Mail.

De huwelijksinzegening vond plaats in de St James Church in de Londense wijk Cranham, die Allen betrad in het bijzijn van haar vader. De Britse zangeres droeg een witte trouwjurk van Chanel, in de stijl van de jaren twintig, versierd met kant en een sluier.

Nadat de ceremonie erop zat verlieten de pasgetrouwden de kerk en stapten in een ouderwetse Bentley die voor hen klaarstond. De zangeres nam even de tijd om te zwaaien en poseren voor haar fans die naar de kerk waren gekomen.

Naar verluidt wordt de trouwdag afgesloten met een feest in Allens nabijgelegen buitenhuis. Op het feest zijn waarschijnlijk rond de driehonderd gasten aanwezig.

Allen en Cooper kennen elkaar al jaren, maar hebben sinds pas sinds de zomer van 2009 een relatie. De twee kregen vorig jaar een zware tegenslag te verduren toen de zangeres na een zwangerschap van zes maanden hun kindje verloor.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren