logo songteksten.net

P!nk geëerd tijdens aankomende BRIT Awards

LONDEN - P!nk blijft in de de prijzen vallen. Een dag nadat ze een ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg, maakte de organisatie van de BRIT Awards bekend dat zij de zangeres willen eren met de Outstanding Contribution to Music Award. Hiermee wordt Alecia Moore, zoals P!nk echt heet, de eerste internationale artiest die deze prijs in ontvangst mag nemen.

P!nk deelde het bericht van de BRIT Awards via Twitter en zette er een hartje bij. Fans reageerden dolenthousiast en noemden de prijs 'meer dan verdiend'. De zangeres komt hiermee in een illuster rijtje te staan. Eerder gingen David Bowie, Elton John, Queen en de Spice Girls haar voor.

"Sinds het begin van mijn carrière zijn Britse fans een van de meest loyale en fantastische geweest. Ik ben zeer dankbaar dat deze eer mij ten deel valt en ik toetreed tot een indrukwekkende groep Britse iconen," aldus P!nk in een statement naar de pers.

De award-uitreiking vindt op 20 februari plaats in de Londense O2 Arena, waar P!nk tevens de show zal afsluiten met een optreden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren