logo songteksten.net

Black Eyed Peas op Zwarte Cross

LICHTENVOORDE - Black Eyed Peas zijn toegevoegd aan het affiche van de Zwarte Cross. De organisatie maakte donderdag bekend de Amerikaanse hiphopband gestrikt te hebben op 19 juli.

Volgens de organisatie wist de groep van onder meer rapper en producer will.i.am een onuitwisbare stempel op de zeroes te drukken. "Inmiddels hebben ze afscheid genomen van zangeres Fergie en grijpen ze terug naar het rauwere hiphopgeluid uit hun begintijd. Dat spreekt de Zwarte Cross wel aan!"

Ook werd donderdag bekendgemaakt dat de Nederlandse band Beef een eenmalige reünie beleeft op het muziekfestival in Lichtenvoorde en dat onder meer Rowwen Hèze en Sevn Alias op het podium staan. Eerder waren The Wailers, Scooter, Charly Lownoise & Mental Theo, Steel Panther, Kraantje Pappie, The Mavericks, Ploegendienst, Wildstylez, Kenny B, Jonna Fraser, Brainpower, en Omar Souleyman al bevestigd.

De Zwarte Cross is het grootste festival van Nederland met 220.000 betalende bezoekers. Het wordt dit jaar gehouden van 18 tot en met 21 juli. In november vorig jaar startte de kaartverkoop en binnen een uur gingen alle kaarten van de hand.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren