logo songteksten.net

Schema Luistermarathon van Human compleet

AMSTERDAM - Acteur Gijs Scholten van Aschat, journalist Clairy Polak, Coen Verbraak en Michiel van Erp zijn toegevoegd aan de luistermarathon die de publieke omroep Human vanaf maandagavond uitzendt. De omroep maakte vrijdag de complete programmering bekend van het luisterevenement dat ruim 42 uur duurt.

Gijs Scholten van Aschat trapt om 18.00 uur af. Hij gaat in gesprek met psychiater Damiaan Denys over acteren, blijkt uit het programma. Coen Verbraak verzorgt het laatste uur op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur. Verbraak gaat luisteren op De Nieuwe Oosterbegraafplaats in Amsterdam, blijkt uit de programmering.

Andere ambassadeurs van de luistermarathon zijn onder anderen presentator Floris Kortie, journalist Bahram Sadeghi en Jannet Vaessen van Women Inc. Binnenkort komen daar nog meer namen bij. "Soms is luisteren beter", zegt Human-directeur Willemien van Aalst over het initiatief. "Met luisteren ben je beter in staat een weloverwogen mening te vormen.” Vanaf maandagavond 11 februari is alles te volgen op human.nl/luistermarathon

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren