logo songteksten.net

Ook James Bay geeft openluchtconcert Amsterdam

AMSTERDAM - De Britse singer-songwriter James Bay komt naar Nederland voor een openluchtconcert in het kader van de reeks City Sounds. De populaire Engelsman geeft zijn grootste solo-show ooit in Nederland op zondag 4 augustus op de Amsterdamse NDSM-werf.

James Bay brak in 2015 wereldwijd door met de hits Hold Back The River en Let It Go. Beide liedjes zijn afkomstig van zijn debuutalbum The Chaos And The Calm, dat veelvuldig in de prijzen viel en miljoenen keren over de toonbank ging. Hij bracht vorig jaar zijn tweede album Electric Light uit.

Bij zijn comeback bleek hij een heuse metamorfose te hebben ondergaan: de hoed en de lange manen waren verdwenen, de gevoelige luisterliedjes ingeruild voor een fris popgeluid. Zijn vorige shows in Amsterdam, waaronder een optreden in AFAS Live, waren uitverkocht. De kaartverkoop voor City Sounds start aanstaande zaterdag 16 februari.

Maandag maakte organisator Friendly Fire al bekend dat Thirty Seconds To Mars een concert geeft op dinsdag 6 augustus. Woensdag volgt de derde en laatste naam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren