Pip Blom feliciteert Davina Michelle met Edison

Door ANP, dinsdag 12 februari 2019 11:47, views: 12, bron: ANP

AMSTERDAM - De Nederlandse zangeres Pip Blom toont zich een sportief verliezer. Nadat bekend was geworden dat niet zij maar Davina Michelle de Edison voor beste nieuwkomer in de wacht sleepte, feliciteerde zij de winnares.

"Muziek is geen sportwedstrijd. We weten het. Maar als je genomineerd bent voor een award, wil je toch winnen? Nou, deze keer hebben we verloren. We waren genomineerd voor een New Talent Edison Award in Nederland en we hebben niet gewonnen. Grrrrrrrrrrrr. Gefeliciteerd Davina Michelle voor het winnen in onze categorie! Haar track 'Het duurt te lang' was nummer 1 in alle Nederlandse singles charts, dus we hebben nog een lange weg te gaan ;-) Maar, we hadden een surrealistische avond, dat is zeker! Het was leuk!" schrijft ze in haar nieuwsbrief.

Blom hoeft echter niet bij de pakken neer te gaan zitten. In Groot Brittanniƫ, waar ook haar platenlabel zit, geeft ze komende zomer liefst twintig concerten. Ze is met haar band de komende weken ook drie keer in Nederland te zien. Ze speelt 21 februari in Rotown Rotterdam, twee dagen later in Ekko Utrecht en de 28e in Luxor in Arnhem.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren