Jessie J trapt concertreeks City Sounds af

Door ANP, woensdag 13 februari 2019 10:40, bron: ANP

AMSTERDAM - Zangeres Jessie J trapt op zaterdag 3 augustus de nieuwe concertreeks City Sounds af op de Amsterdamse NDSM-werf.

Behalve om haar liedjes, waarin ze pop, R&B en hiphop-invloeden mixt, staat Jessie J bekend om haar bijzondere liveshows met elementen uit musical en dans. Het is volgens de organisator Friendly Fire tien jaar geleden dat er grootschalige openluchtconcerten in Amsterdam plaatsvonden.

"De voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en uniek, doch intiem", zegt de organisatie. "Jessie J is de ideale popster voor deze bijzondere setting, terwijl de zon langzaam ondergaat met de skyline van Amsterdam op de achtergrond."

Jesse J brak in 2011 wereldwijd door met de hitsingle Price Tag, die afkomstig is van haar debuutalbum Who You Are, waarvan miljoenen exemplaren werden verkocht. Andere bekende tracks zijn onder andere Nobody’s Perfect en Do It Like A Dude en natuurlijk Bang Bang. In mei 2018 verscheen haar vierde album R.O.S.E., waarna ze optrad show in een uitverkochte AFAS Live.

Kaarten voor het concert zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren