logo songteksten.net

Mandy Moore beschuldigt ex van misbruik

NEW YORK - Mandy Moore is een van de zeven vrouwen die tegenover The New York Times een boekje heeft open gedaan over singer-songwriter Ryan Adams. Volgens Moore zou Adams, met wie ze van 2009 tot 2016 getrouwd was, haar mentaal misbruikt hebben. Ook wilde hij controle over haar uitoefenen, wat hij deed via de muziek.

"Hij zei altijd dat ik geen echte muzikant was, omdat ik geen instrument bespeel. Zijn controlerende gedrag belemmerde mij om mijn contacten in de muziekwereld uit te breiden in een voor mij bepalende periode, mijn twintiger jaren," aldus Moore.

Naast Moore beschuldigen een aantal andere vrouwen hem van seksueel machtsmisbruik. Jonge talenten die hogerop wilden komen dienden voor Adams' hulp seksuele diensten terug te geven. Weigerden ze dit, dan stopte hij met zijn hulp. Een vrouw was destijds nog maar een meisje van 13, toen Ryan haar begon te 'helpen'. Zij beweert dat hij zichzelf tijdens Skype seks liet zien en haar seksueel getinte berichtjes stuurde. The New York Times heeft al deze app'jes ingezien.

Adams zelf heeft via Twitter gereageerd en zegt zichzelf niet in deze verhalen te herkennen. "Ik ben niet perfect en ik heb veel fouten gemaakt maar alles wat in het artikel staat schokt mij en is onjuist."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren