Cardi B kondigt single met Bruno Mars aan

Door ANP, donderdag 14 februari 2019 04:23, views: 7, bron: ANP

NEW YORK - Hoewel ze eerder deze week haar Instagram-account nog offline haalde vanwege de vele negatieve comments die ze kreeg, heeft Cardi B haar comeback op het sociale medium alweer gemaakt. En met groot nieuws: aanstaande vrijdag verschijnt de single die ze samen met Bruno Mars heeft gemaakt.

"Ja, ik ben er weer. Vrijdag rond middernacht komt ons nummer uit," aldus Cardi.

Vorig jaar zomer moest Cardi de tournee met Mars nog afzeggen, omdat het voor toch te vroeg na de bevalling van haar dochter Kulture kwam. "Ik dacht dat zes weken wel genoeg zouden zijn om lichamelijk en geestelijk te herstellen van de bevalling van mijn dochter", schreef ze. "Ik dacht ook dat ik haar wel mee zou kunnen nemen op tournee, maar ik denk dat ik dit mama-zijn wat heb onderschat. Ik ben er niet alleen lichamelijk nog niet klaar voor, ik kan haar ook nog niet achterlaten en de doktoren hebben me verteld dat het niet goed voor haar is om altijd onderweg te zijn."

Cardi zou oorspronkelijk meegaan als gastartieste tijdens een aantal optredens in de Verenigde Staten. Bruno had alle begrip voor haar besluit en zette zijn 24k Magic alleen voort.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren