Mai Tai als verrassing bij Ladies of Soul

Door ANP, vrijdag 15 februari 2019 23:50, views: 8, bron: ANP

AMSTERDAM - Ladies of Soul werd vrijdagavond ook op het podium in de Ziggo Dome vergezeld door de Nederlandse popgroep Mai Tai, bekend van de hit History. "Hoe tof is dat. Sinds jaar één van Ladies of Soul staan zij op mijn wensenlijstje als special guests. Ik keek als jong meisje al enorm naar hen op. Ik bewonderde hen volledig en liet me inspireren door hun nummers en muziek. Ik vind het echt fantastisch dat ze dit jaar bij ons op het podium staan en ik samen met hen het nummer mag zingen dat ik altijd al grijs draaide", zei Berget Lewis over het gastoptreden.

Ook veel andere gastartiesten kwamen langs voor de zesde editie van Ladies of Soul, naast Berget bestaande uit Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Glennis Grace. Zo stonden onder meer En Vogue, Ronnie Flex en Shirma Rouse met de dames op het podium. De zangeressen van de Amerikaanse r&b-groep En Vogue vonden het erg leuk om er te staan. "We hadden al voordat ze ons vroegen voor de show van ze gehoord en gehoord hoe goed ze kunnen zingen. We houden van de wijze waarop ze al deze prachtige r&b, pop en soul-nummers eren."

Edsilia is trots op de zesde reeks. "Zoveel puzzelstukjes die tijdens de show perfect in elkaar vallen. Soul ligt ten grondslag aan heel veel liedjes en dit jaar wilden we nog meer op zoek naar uitersten. En aan het publiek te zien werkte dat", zegt de zangeres, die ook morgen met haar collega's in de Ziggo Dome staat. "De energie die we ontvangen vanuit de zaal maakt eigenlijk altijd de meeste indruk op ons. Op een moment staan we tussen het publiek en voelen we het enthousiasme en de positiviteit van al die mensen die een te gekke avond hebben. Dat komt dan zo dichtbij. Dat maakt de avond voor ons echt geslaagd en af.”
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren