logo songteksten.net

Tal van BN'ers op 74e Huishoudbeurs

AMSTERDAM - Liefde & Lust. Dat is dit jaar het thema van de Huishoudbeurs, van zaterdag 16 februari tot en met zondag 24 februari in de RAI Amsterdam. Behalve voor de liefde tussen vriendinnen, moeders en dochters is er ook aandacht voor mode, eten, lifestyle en muziek.

Dagelijks treedt de zogenoemde Huishoudbeurs feestband op met artiesten als Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk en Charly Luske. Ook Monique Smit, Thomas Berge en Sharon Doorson betreden het podium. Addy van de Krommenacker toont zijn pret a porte collectie en bezoekers kunnen een workout volgen van Rico Verhoeven.

De 74e editie van de beurs worden ook de 'pikante randjes' opgezocht. Het thema komt vooral tot leven op het Plein der Lusten, waar onder meer een erotische virtual reality experience is te beleven, maar ook erotisch kan worden gedicht en bh's kunnen worden gepimpt. Bezoek(st)ers kunnen advies vragen aan 'sexperts'.

De Huishoudbeurs peilt het hele jaar door de mening van vrouwen via social media. Uit die polls blijkt onder meer dat 70 procent van de vrouwen liever een man met een bierbuik heeft dan eentje met een sixpack, en dat seks op een eerste date uit den boze is (90 procent). Vorig jaar kwamen er 212.000 mensen op de beurs af, ook mannen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren