logo songteksten.net

Zieke Bob Fosko heeft geen tijd voor geouwehoer

AMSTERDAM - Bob Fosko gaat vooral niet bij de pakken neerzitten nu bij hem slokdarmkanker is vastgesteld. De frontman van De Raggende Mannen gaat gewoon door, zoals met zijn tour die al vaststond.

"Het zou zonde zijn die nu te laten schieten. Niets doen is geen optie, alles staat al op stapel", zegt Bob in De Telegraaf. "Kijk, als de artsen nu dachten dat ze me de komende maanden zouden genezen, dan hadden we het misschien uitgesteld tot na de zomer. Maar dat is niet zo. Dus moeten we het nu doen, anders gebeurt het misschien niet meer."

De 63-jarige Bob heeft niet het idee dat hem onrecht wordt aangedaan. "Ik heb wel het gevoel dat ik péch heb", aldus de zanger. "Maar ik ben een Bourgondiër, ik heb altijd wijn gedronken. Iedere dag. Mijn huisarts had me al eens gewaarschuwd: dat is niet goed! Maar je wilt toch ook lekker leven."

"Kanker is zo bizar", vervolgt Bob. "Het leven ruimt er een stuk van op. Het klinkt misschien banaal, maar ik heb nu het idee dat ik zuinig moet zijn met mijn tijd. Juist nú moet ik de leuke momenten opzoeken. Er is geen tijd voor slap geouwehoer, je moet ter zake komen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren