logo songteksten.net

Zusjes Kardashian niet vervolgd

(Novum/AP) - Kim, Khloé en Kourtney Kardashian hoeven niet voor de rechter te verschijnen. Een bedrijf wilde de zussen aanklagen voor 75 miljoen dollar, maar de rechter heeft de rechtszaak verworpen.

De Kardashians en Revenue Resource Group brachten in november samen de Kardashian Kard op de markt, een tegoedkaart om aankopen mee te doen. Drie weken na de lancering besloten de zussen echter alle banden met het bedrijf te verbreken, omdat de kritiek op de hoge kosten van de kaart aanzwol. Revenue Resource Group houdt de Kardashians verantwoordelijk voor het enorme verlies dat vervolgens werd geleden.

De rechter oordeelde dat niet de zusjes, maar de berichtgeving omtrent de hoge kosten de aanleiding is geweest voor het enorme verlies. Daarnaast heeft het bedrijf de rechter niet kunnen overtuigen van het feit dat er contractbreuk heeft plaatsgevonden. Revenue Resource Group moet Kim, Khloé en Kourtney bovendien bijna zevenduizend dollar betalen, om de gemaakte juridische kosten te vergoeden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren