logo songteksten.net

Aanstaande Hugh Hefner neemt de benen

(Novum) - Playboy-baas Hugh Hefner zou zaterdag trouwen met Crystal Harris, maar de bruid heeft de benen genomen. De aanstaande bruid haalde dinsdag een streep door de trouwplannen, laat een woordvoerder van Harris weten aan het Amerikaanse blad People.

"De breuk is het gevolg van een goed gesprek", stelt de woordvoerder. "Crystal en Hugh blijven goede vrienden." Boze tongen beweren echter dat de twee voormalig geliefden elkaar in de haren zijn gevlogen. Hugh en Crystal hebben afgelopen weekeinde een fikse ruzie gehad, beweren ingewijden tegenover entertainmentwebsite TMZ.

Harris zou haar spullen hebben gepakt en vertrokken zijn uit de Playboy Mansion. Daar zou zaterdag de bruiloft plaatsvinden waarvoor zo'n driehonderd gasten waren uitgenodigd. Hefner, die zestig jaar ouder is dan Harris, vroeg de blondine op kerstavond ten huwelijk.

Hefner zou voor de derde keer richting het altaar lopen. De 85-jarige was tot maart vorig jaar in de echt verbonden met Kimberly, met wie hij al jaren niet meer samenwoonde. Na jaren onenigheid bereikte de Playboy-baas eindelijk een overeenkomst met zijn ex.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren