Waylon bijt van zich af na kritiek op Queen-set

Door ANP, woensdag 20 februari 2019 22:05, views: 16, bron: ANP

AMSTERDAM - Waylon heeft via Twitter van zich afgebeten nadat er op sociale media kritiek klonk op zijn 21 minuten durende optreden in De Wereld Draait Door. De meningen waren nogal verdeeld toen hij de legendarische set die Queen speelde tijdens Live Aid in 1985 ten gehore bracht. De zanger zag zich, iets gepikeerd, genoodzaakt om voor zichzelf op te komen.

Waylon speelde achter elkaar de nummers Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, Hammer To Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You en We Are The Champions. Het optreden verdeelde de tv-kijker tot op het bot. De ene helft vond het super en de andere helft was er absoluut niet over te spreken.

"Heb zojuist DWDD teruggehoord. Enkele uitschieters", geeft Waylon toe. "Maar geloof me, dat gebeurde Freddie ook regelmatig! Waarom? Omdat het live is zonder autotune. Dat bent u natuurlijk allang niet meer gewend?! Wilt u alles weer perfect horen? Morgen is de Voice weer op tv, kunt u verder zeiken."

"En het klopt dat ik Freddie Mercury niet ben... En daar ben ik oprecht heel gelukkig mee!", vervolgde Waylon. "Voor alle lieve mensen die het in ieder geval konden waarderen... Wij danken u!"
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren