logo songteksten.net

Justin Timberlake geniet nog steeds van marihuana

(Novum) - Justin Timberlake is niet vies van een beetje softdrugs. De zanger en acteur grijpt regelmatig naar marihuana als hij even wil stoppen met piekeren. "Sommige mensen zijn high veel beter", vertelt Timberlake in een interview met de Amerikaanse Playboy.

De 30-jarige vertelt dat hij grote delen van zijn hitalbum Justified maakte terwijl hij stoned was. Veel creativiteit krijgt Timberlake echter niet van marihuana. "Door wiet stop ik met denken", legt Timberlake uit. "Soms heb ik een stel hersens dat even uitgezet moet worden."

Timberlake beweert dat hij ook tijdens de opnamen van het MTV-programma Punk'd stoned was. De show, waarin beroemdheden in het ootje werden genomen, nam ook Timberlake te grazen. Presentator Ashton Kutcher deed hem geloven dat de Amerikaanse overheid al zijn spullen in beslag kwam nemen wegens een belastingschuld.

Timberlake barste in tranen uit en belde zijn moeder. "Ik was compleet van de kaart", vertelt Justin nu over de grap. "Na de show heb ik negen of tien maanden geen wiet gebruikt, omdat ik zo stoned was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren