logo songteksten.net

Ariana Grande en Piers Morgan leggen ruzie bij

LOS ANGELES - Afgelopen najaar hadden ze een flinke woordenwisseling op social media, maar Ariana Grande en Piers Morgan kunnen weer door één deur.

De Britse presentator viel in november band Little Mix aan omdat de vrouwelijke leden naakt op de cover van hun nieuwe album staan. De moeder van Ariana, Joan Grande, reageerde daar boos op, waarop Pier weer liet weten: "Ik zou zou het beter vinden als ze albums verkochten op basis van talent dan met naaktheid. Dat geldt ook voor je dochter." Dat schoot Ariana flink in het verkeerde keelgat en de zangeres schreef onder meer terug: "Ik gebruik mijn talent én mijn seksualiteit, daar kies ik voor. Vrouwen kunnen sexy én getalenteerd zijn."

Eerder deze week kwamen Ariana en Piers elkaar tegen in een restaurant in Los Angeles. De twee zouden twee uur hebben gepraat, aardig wat hebben gedronken en vrede hebben gesloten. Piers twitterde woensdag: "We hebben gelachen, gediscussieerd, de drankjes vloeiden. Blijkt dat we elkaar erg aardig vinden. Raar."

Een aantal fans van Ariana reageerde verbolgen op haar wapenstilstand met de presentator, maar de zangeres liet weten: "We kwamen elkaar tegen, ik besloot bij hem aan te schuiven en we hebben een tijd gepraat. Ik denk dat we vooruitgang hebben geboekt. Zo blijkt maar weer dat discussies in het echte leven een stuk aardiger en milder zijn, zelfs als je het niet met elkaar eens bent."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren