logo songteksten.net

De Dijk van de partij tijdens Vrienden van Amstel

(Novum) - De Dijk treedt volgend jaar op tijdens De Vrienden van Amstel Live. Dat verklapte Xander de Buisonjé, presentator van het muziekevenement, woensdagochtend op Radio 538. Woensdagmiddag worden nog meer namen bekendgemaakt.

"Misschien krijg ik nu ruzie, maar het klopt, De Dijk staat er", onthulde Xander in de ochtendshow van Edwin Evers. De band rondom zanger Huub van der Lubbe is geen onbekende van het muziekfestijn. "Ze hebben al vaker opgetreden tijdens De Vrienden en ik vind het fantastisch dat ze er volgend jaar weer bij zijn."

Voor Xander was zijn optreden met De Dijk een van de hoogtepunten van alle jaren Vrienden van Amstel. "Ik was echt een enorme fan van De Dijk, dat je daar dan samen met hen mag staan. Ik vergat de eerste zestien regels van het nummer, want ik stond alleen maar naar Huub te kijken."

Welke artiesten eind januari nog meer op het podium klimmen in het Rotterdamse Ahoy maakt de organisatie van De Vrienden van Amstel woensdagmiddag bekend. Wie in elk geval niet van de partij is, is de Vlaamse Selah Sue. "Ik heb opnames gehoord van Pinkpop en hoorde Selah Sue optreden. Dat vond ik zo waanzinnig goed, dat ik toch hoop dat ze haar nog even gaan bellen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren