logo songteksten.net

'Nog een belastende video opgedoken van R. Kelly'

CHICAGO - Er is mogelijk nog een video opgedoken van zanger R. Kelly met een minderjarig meisje. Dat zeggen ingewijden tegen TMZ. Michael Avenatti, de advocaat die al maanden bezig is met een onderzoek naar de zanger, is volgens TMZ bezig de video in zijn bezit te krijgen. De zanger zit sinds vrijdag vast op verdenking van seksueel misbruik.

Avenatti twitterde maandag dat hij een onlangs ontdekte sekstape uit vermoedelijk 1999, die hij al wel in zijn bezit heeft, aan justitie gaat geven. Deze video zou nog explicieter en belastender zijn dan de eerste sekstape van R. Kelly, zei hij op een persconferentie.

Avenatti haalde in die persconferentie keihard uit naar het management van Kelly en zijn advocaten. "Jullie hebben allemaal twee decennia weggekeken. Daardoor kon Kelly jarenlang minderjarige meisjes seksueel misbruiken."

De rechter heeft een borgtocht vastgesteld van 1 miljoen dollar voor R. Kelly. Het is niet ongebruikelijk in Amerika dat een tussenpersoon, de zogeheten bondsman, in ruil voor betaling van 10 procent van de borgsom garant staat voor het gehele bedrag. Maar zelfs die 100.000 dollar is volgens advocaat Steve Greenberg lastig.

R. Kelly verscheen maandag voor de rechter en heeft onschuldig gepleit tegen de aanklacht van tien gevallen van seksueel misbruik.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren