logo songteksten.net

Extra kaarten voor eenmalig concert Normaal

LOCHEM - Voor het concert van de Achterhoekse rockband Normaal op donderdag 30 mei komen ongeveer 2000 extra kaarten in de verkoop. Het eenmalige reünieconcert van de band op Hemelvaartsdag in Lochem was snel uitverkocht. De 17.500 kaartjes gingen in december binnen enkele minuten van de hand.

Het is het eerste en voorlopig enige concert van de band na vier jaar afwezigheid. Tijdens het openluchtconcert treden ook Rowwen Hèze, Miss Montreal en De Boetners op.

In 2015 gaf Normaal een afscheidsconcert in GelreDome. Gezondheidsklachten dwongen voorman Bennie Jolink destijds te stoppen met optreden, maar hij voelt zich inmiddels weer fit. "Ik had begin 2016 helemaal niet meer verwacht dat ik, dankzij een nieuw geneesmiddel, weer zo goed op zou knappen. Het heeft weliswaar twee jaar in beslag genomen, maar het resultaat mag er zijn", aldus Jolink.

De extra kaarten gaan vanaf donderdag in de verkoop. Volgens organisator Mojo Concertrs bestaan er nog geen planner voor meer optredens van de band.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren