logo songteksten.net

R. Kelly na vrijlating langs bij McDonald's

CHICAGO - Het eerste wat zanger R. Kelly deed nadat hij op borgtocht was vrijgelaten, was langsgaan bij McDonald's. Dat blijkt uit beelden in Amerikaanse media. Het ging om het restaurant in Chicago waar hij als kind altijd kwam, maar hij zou in de restaurants ook meisjes oppikken.

Kelly wordt verdacht van seksueel misbruik, ook van minderjarigen. De maakster van de documentaire Surviving R. Kelly beweert dat de R&B-zanger in restaurants van McDonald's contact zou leggen met tienermeisjes. "Hij spot in McDonald's-restaurants in de buurt van middelbare scholen jonge meisjes en stuurt dan iemand van zijn crew om haar telefoonnummer te vragen", zegt documentairemaakster Dream Hampton. De McDonald's die Kelly maandag bezocht, was volgens haar een van de locaties die hij vaak bezocht.

R. Kelly wordt ervan verdacht vier mensen, onder wie drie minderjarigen, in de jaren 1998-2010 te hebben misbruikt. Hij heeft verklaard onschuldig te zijn. De artiest kwam op maandag vrij. Volgens Daily Mail heeft een vriendin de borgsom van 100.000 dollar betaald. Het is de 47-jarige Valencia Love, een eigenaresse van een kinderdagverblijf en een aantal restaurants.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren