logo songteksten.net

Geen gouden Rolex voor kleine van Lil' Kleine

AMSTERDAM - Hoewel hij in juli vader wordt, is er nog gekkigheid genoeg, aldus Lil' Kleine. De rapper laat aan het AD weten dat er nog genoeg balorigheid zal zijn.

"Natuurlijk komen er straks verantwoordelijkheden bij het vaderschap. Je wordt ouder, volwassener ook, maar wees gerust: er is nog gekkigheid genoeg." Zelf gaf hij ooit 40.000 euro uit in een Parijse modezaak, maar hij gaat zijn spruit niet extreem verwennen. "Nee, mijn kind krijgt heus niet zomaar een gouden Rolex als hij wordt geboren."

Jorik, zoals Lil' Kleine echt heet, verheugt zich op het vaderschap, iets wat hij al heel lang wilde. "Ik kan niet wachten om die knul in mijn armen te houden." Maar voordat het zover is volgen hij en zijn verloofde Jaimie nog een zwangerschapscursus, omdat ze het fijn vinden om te weten wat hun allemaal te wachten staat.

Hun bruiloft, die in mei gepland stond, is vanwege Jaimies zwangerschap verplaatst naar volgend jaar. "Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren