logo songteksten.net

1,3 miljoen kijkers voor bekerduel op Fox

HILVERSUM - Ruim 1,3 miljoen kijkers stemden woensdagavond af op het bekerduel tussen Feyenoord en Ajax. De halve finale, waarin de Amsterdammers de Rotterdammers in de Kuip met 3-0 versloegen, was te zien op de reguliere zender van Fox.

De wedstrijd op Fox behaalde hiermee een vierde plek in de kijkcijfer top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Via betaalzender Fox Sports 1 keken nog eens 565.000 mensen naar de Klassieker, goed voor een zeventiende plek in het lijst van best bekeken programma's van de woensdag.

De meeste mensen keken naar het NOS Journaal van 20.00 uur (2 miljoen), gevolgd door Tussen kunst en kitsch op NPO1 (1,4 miljoen) en De wereld draait door (1,3 miljoen). Woensdagavond startte het nieuwe seizoen van Love Is In The Air, waarin Robert ten Brink weer geliefden herenigt. Daar stemden 803.000 kijkers op af, wat het programma op RTL 4 een elfde plek opleverde in de lijst.

Ook het nieuwe Topdokters beleefde woensdag de vuurdoop: 722.000 mensen zagen hoe topdokters een inkijkje gaven in hun werk. Hiermee kon het RTL-programma rekenen op een veertiende plek in de top 25. Het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter, met Patty Brard als presentatrice, viel buiten de top 25.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren