logo songteksten.net

Bekende namen gestrikt voor Vrienden van Amstel

(Novum) - Ook volgend jaar pakt De Vrienden van Amstel Live weer flink uit. Kane, De Dijk, Barry Hay, Jurk!, Jan Smit, Rowwen Hèze en VanVelzen staan in januari op het podium. Dat maakte de organisatie woensdag bekend. De presentatie is wederom in handen van Xander de Buisonjé.

De organisatie liet woensdag ook weten dat er een derde extra concert wordt toegevoegd. Op 20 januari trappen De Vrienden de concertreeks van zeven af. De Buisonjé presenteert de shows, maar sluit zeker niet uit dat hij ook nog een deuntje zingt.

De zanger verklapte de deelname van De Dijk woensdagochtend al op Radio 538. "Misschien krijg ik nu ruzie, maar het klopt, De Dijk staat er", onthulde hij in de show van Edwin Evers.

Een ding mist Xander de Buisonjé nog wel in de artiestenlijst van De Vrienden van Amstel Live, namelijk vrouwelijke artiesten. "Ik stond vanmiddag achter de bar met alleen maar mannen. Voor de diversiteit zou het mooi zijn als er wat meer vrouwelijke artiesten waren. Maar die zijn moeilijk te vinden", zegt de zanger tegen Novum Nieuws.

Ondanks het ontbreken van vrouwelijke sterren gelooft Xander wel dat ook deze editie een groot feest wordt. "Vanmiddag stond ik bij de perspresentatie en ik keek om me heen. Ik dacht: dit wordt een groot feest. Het zijn allemaal artiesten die naderhand graag blijven hangen en een heel sterke podiumpresentatie hebben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren