'Kylie beschuldigt Travis van vreemdgaan'

Door ANP, vrijdag 1 maart 2019 03:11, bron: ANP

LOS ANGELES - Het houdt maar niet op in Huize 'KarJenner.' Nu lijkt het hommeles te zijn tussen Kylie Jenner en de vader van haar dochter Stormi, Travis Scott. Volgens TMZ heeft de rapper zijn AstroWorld concert in Buffalo afgezegd wegens ziekte, maar zou dat eigenlijk een 'cover-up' zijn voor heel andere zaken.

Kylie verdenkt haar vriend ervan vreemd te zijn gegaan, waardoor hij genoodzaakt was in Los Angeles te blijven om een en ander recht te breien. Woordvoerders van Scott verwijzen dergelijke beschuldigingen naar het rijk der fabelen.

Maar bronnen beweren dat Travis woensdag terugvloog van de Amerikaanse oostkust naar LA om Kylie en Stormi te verrassen. Die avond zou Jenner bewijs hebben ontdekt waaruit blijkt dat Travis haar bedrogen heeft, waarop een gigantische ruzie volgde.

Het was sowieso al een pittig weekje voor Kylie, die vernam dat haar beste vriendin Jordyn Woods had lopen rommelen met Tristan Thompson, de vriend van haar halfzus Khloe Kardashian. Hierop werd Jordyn Kylie's huis uitgezet en zouden de twee nit meer met elkaar praten.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren