logo songteksten.net

Getrouwde Jim en Bettina prins en heks in musical

(Novum) - De pasgetrouwde Jim Bakkum en Bettina Holwerda-Bakkum zijn dit najaar weer samen te zien in een musical. Bettina zal in Wicked af en toe de rol van de groene heks Elphaba voor haar rekening nemen, maakte Joop van den Ende Theaterproducties woensdag bekend. Jim tekende maanden geleden al voor de rol van prins Fyiero.

Bettina is de understudy voor de rol van Elphaba. Als Willemijn Verkaik en haar vaste vervanger niet aanwezig zijn, schminkt Bettina zich groen. Daarnaast maakt de blondine deel uit van het ensemble van de musical. De 32-jarige heeft zin in de musicalrol. "Ik kan eindelijk zeggen dat ik volgend seizoen in de vetste musical ooit ga spelen", jubelt Bettina via Twitter. "En ja, gezellig samen met Jim."

Jim en Bettina leerden elkaar in 2006 kennen toen ze beiden op de planken stonden in de musical Grease. Sindsdien werkten de twee niet meer samen. Jim en Bettina beloofden elkaar vrijdag eeuwige trouw. De 23-jarige bruidegom noemde die dag 'de mooiste van zijn leven'. "De ring zit om de vinger en gaat er nooit meer af."

Naast Verkaik en Bakkum spelen Chantal Janzen, Bill van Dijk en Pamela Teeves hoofdrollen in de nieuwe musical. Wicked, dat gaat over de ongewone vriendschap tussen twee vrouwen in het magische land Oz, was in Londen en New York al een groot succes. Vanaf 26 oktober is de musical ook in Nederland te zien, de première vindt plaats op 6 november in het Circustheater in Scheveningen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren